• Haberler
  • Gündem
  • Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Adil İstanbul’ proje açıklamaları: 100 bin öğrenciye ulaşım desteği

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Adil İstanbul’ proje açıklamaları: 100 bin öğrenciye ulaşım desteği

Göreve gelmeden önce İstanbul’da adaletsiz bir anlayış olduğunu, sosyal yardımların partizanlık aracına getirildiğini kaydeden “İmamoğlu, 2019...

Göreve gelmeden önce İstanbul’da adaletsiz bir anlayış olduğunu, sosyal yardımların partizanlık aracına getirildiğini kaydeden “İmamoğlu, 2019 yılında bu bozuk düzeni korumak için tehditlere kalkıştılar. Hatırlarsınız; ‘İmamoğlu gelirse sosyal yardımları keser’ dediler. Biz tek bir şeyi kestik; kendilerine yakın vakıf ve kuruluşlara para aktaran kirli hortumu kestik” diye konuştu.

Hayata geçirilecek projeleri anlatırken, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB projelerini hedef alan, “Kimin parasını kime veriyorsun?” sözlerini de anımsatan İmamoğlu, “Milletin parasını millete vermeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

Yeni dönemde 10 alanda büyük projeler hazırladıklarını kaydeden İmamoğlu, projelerin eğitim, ekonomi, sosyal destekler gibi birçok alanda hayata geçirileceğini bildirdi. İmamoğlu, 600 bin haneye sosyal destek paketi hazırladıklarını aktardı.

100 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞIM DESTEĞİ VERECEĞİZ

Öğrencilere sağlanan burs ve yurt imkanlarını anlatan İmamoğlu, 100 bin öğrenciye de ulaşım desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme