• Haberler
  • Gündem
  • Ekrem İmamoğlu’ndan seçmene: Bugün sizi tehdit eden, oyu alınca neler yapar neler

Ekrem İmamoğlu’ndan seçmene: Bugün sizi tehdit eden, oyu alınca neler yapar neler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek İmamoğlu ile...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek İmamoğlu ile ziyaretlerine CHP’nin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş’ın da eşlik etmesiyle bölge gezisi düzenlendi. Gerçekleştirilen gezide açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Ondan sonra Ordu’da, -huylu huyundan vazgeçmez- gerçek duygularını ifade ediyor. Bakın ne diyor? Önce, ‘Siyasetin namusu var’ diyor. Ardından da namus anlayışını şöyle anlatıyor: ‘Ben’ dedi, ‘Cumhurbaşkanıyım.’ O; ben değil bu arada. ‘Hükümet bende. Benim adayımı seçerseniz, Ordu’nun kılına zarar gelmez. Doğalgaz gelsin istiyorsan benim adayıma oy vereceksin’ dedi. Şimdi kıymetli milletimize ben bir uyarıda bulunmakla kendimi borçlu hissediyorum. 31 Mart’ta seçim var. Seçime gidiyoruz. Bakın seçime giderken bile, milletini tehdit ederek oy isteyenden, bu milleti Allah korusun, 31 Mart’tan sonra neler yapar neler. Onun için milletimize buradan sesleniyorum. Sandığa giderken, bu sözleri aklınızdan sakın çıkartmayın.

Bugün sizi tehdit eden, oyu alınca neler yapar neler. Hakkı, hukuku, marifetli insanlarımızın iradesini bile kendinde gören bir akıl, seçimden sonra neler yapar, neler. Peki milletimize sadece bunu mu tavsiye ediyorum? Milletimize bir şey daha tavsiye ediyorum. Tabii ki onun tam tersini yapmayı tavsiye ediyorum. Onun dediği kim varsa, ona oy vermemelerini. Niye biliyor musunuz? Ona ve o bu akla, sandıkta öyle bir ders verin ki, seçimden sonra kalan 4 yılında size deli gibi hizmet etmek zorunda kalsınlar. İktidar süreleri var. Sizi dikkate alması için, oyunuzu tehdit edene vermeyin” dedi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme