• Haberler
  • Asayiş
  • Emniyetten açıklama: Cinayetle ilgili provokatif paylaşım tespit edildi!

Emniyetten açıklama: Cinayetle ilgili provokatif paylaşım tespit edildi!

Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul'da iki genç kızın öldürülmesiyle ilgili sosyal medya üzerinden suçu övücü içerik paylaşan bir kişinin yakalandığını duyurdu. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul'da iki genç kızın öldürülmesiyle ilgili sosyal medya üzerinden suçu övücü içerik paylaşan bir kişinin yakalandığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada, İstanbul'da yaşanan cinayetle ilgili sosyal medya paylaşımlarını inceleyen Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Siber, İstihbarat ve Çocuk Şube Müdürlükleri, bir sosyal medya hesabında suçu övücü nitelikte bir video paylaşıldığını tespit etti. Bu paylaşımın, U.B.H. adlı şahıs tarafından yapıldığı belirlendi. Şahıs, Gerger Çocuk Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce gözaltına alındı ve adli makamlar tarafından tutuklandı. U.B.H., daha sonra Diyarbakır Çocuk Cezaevi’ne teslim edildi. 

"CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ"

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul'da iki genç kızın öldürülmesi olayı ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımlarına yönelik Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Siber, İstihbarat ve Çocuk Şube Müdürlüklerimizce gerçekleştirilen çalışmada bir sosyal medya hesabında suçu övücü nitelikte video paylaşımı yapıldığı görülmüş, söz konusu paylaşımı yapan şahsın U.B.H. olduğu tespit edilmiştir. Şahıs, Gerger Çocuk Büro Amirliğine bağlı ekiplerimizce muhafaza altına alınmış, adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır Çocuk Cezaevine teslim edilmiştir.” 
 

Bakmadan Geçme