Engelsiz gönüllüler, unutulmaz bir gün geçirdi

İzmir Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman'ın daveti üzerine, Urla Kızılay Engelsiz Gönüllüleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde unutulmaz bir gün geçirdi.

Urla Kızılay Engelsiz Gönüllüsü gençler, hem keyifli anlar yaşadılar hem de kendilerine özel olarak hazırlanan etkinlikler sayesinde güzel bir gün geçirme fırsatı buldular.

Engelsiz gönüllüler, unutulmaz bir gün geçirdi

Deniz ve Eğlence Dolu Bir Gün

Engelsiz gönüllüler, unutulmaz bir gün geçirdi

Etkinlik kapsamında gençler, Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nin sunduğu imkanlardan yararlanarak denize girdi. Deniz keyfinin ardından, onlar için özenle hazırlanmış menü ile öğle yemeği yediler. Yemekten sonra ise şarkılar söyleyerek ve eğlenceli aktivitelerle günün tadını çıkardılar.

Engelsiz gönüllüler, unutulmaz bir gün geçirdi

Teşekkürler ve Takdir

Etkinlik sonunda, Urla Kızılay Engelsiz Gönüllüsü gençler adına Nurgül Saltık, kendilerine bu keyifli günü yaşatan tüm yetkililere teşekkürlerini iletti. Saltık, “Engelsiz yüreklerimizin rahat ve eğlence dolu bir gün geçirmeleri için büyük çaba harcayan başta Emniyet Müdürümüz İsmail Duman ve emniyet mensubu arkadaşlar, ayrıca tesis çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlik, gençlerin hem sosyal hem de fiziksel olarak dinlenmelerine olanak sağlarken, onlara özel bir gün yaşatılması açısından büyük bir anlam taşıdı.

Bakmadan Geçme