• Haberler
  • Gündem
  • Engin Polat’a ait işyeri bir kez daha saldırıya uğradı

Engin Polat’a ait işyeri bir kez daha saldırıya uğradı

Engin Polat’ın işyeri, gece saatlerinde kurşunlandı. Bu son saldırı, güvenlik güçlerini harekete geçirirken, Engin Polat ise...

Engin Polat’ın işyeri, gece saatlerinde kurşunlandı. Bu son saldırı, güvenlik güçlerini harekete geçirirken, Engin Polat ise yetkililerden konuyla ilgili açıklama yapmalarını talep etti.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, haklarındaki iddialar nedeniyle mal varlıklarına el konulmuş ve gündemde sıkça yer almışlardı. Bu kez ise çiftin işyeri merkezleri ardı ardına silahlı saldırılara maruz kaldı.

Önce Dilan Polat’ın merkezi hedef alındı, ardından Engin Polat’a ait Ataşehir’deki merkeze bir saldırı düzenlendi. Çarşamba günü kimliği belirsiz bir kişi tarafından gerçekleştirilen bu saldırının ardından, gece yarısı Engin Polat’ın merkezi bir kez daha kurşunlandı.

Saat 03:00 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen bu üçüncü saldırı sonrasında Engin Polat, yaşananları sert bir şekilde eleştirdi ve yetkililerden bu olaylarla ilgili açıklama yapmalarını talep etti.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme