Erbakan: Muharrem İnce’ye kumpas kuruldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce...

Erbakan: Muharrem İnce’ye kumpas kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin bir kumpasın sonucu olduğunun altını çizerek, “Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada ve bu kumpas siyasetinin karanlık bir takım odakların dizayn etmeye çalışması siyaseti bizim tabi tasvip ettiğimiz onayladığımız bir durum değil üzüntü duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“SONUCU ETKİLEMEYECEK”

Erbakan, Muharrem İnce’nin çekilmesinin sonucu etkilemeyeceğini dile getirdi. Erbakan, “Bana kalırsa seçmeninin önemli bir kısmı sandığa gitmeyecek gidenlerin de hepsi sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecek diye düşünmüyorum. Bir kısmının sayın cumhurbaşkanımıza oy vereceğini düşünüyorum” dedi.

“İLK TURDA KAZANACAĞIZ”

Fatih Erbakan, “Son bir kaç haftada gelişmeler Cumhur İttifakı lehine sayın cumhurbaşkanı lehine oldu oyların da ciddi bir şekilde arttığını desteğin arttığını hissediyoruz. En son Cumhur İttifakı mitingine 2 milyona yakın insanı katılması bunun en önemli göstergesi” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme