Erden Timur’dan Ali Koç’a gönderme

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg HT’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Erden Timur’un açıklamalarından öne çıkanlar...

Erden Timur’dan Ali Koç’a gönderme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg HT’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Erden Timur’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“1 aydır İstanbul’a 2 defa gelebildim. Yurtdışındaydım hep. Geçen sene arada sırada gidiyordum ama transfer sürecinde direk görüşmek daha etkili. Çok yüksek rakamlar var çünkü. Bu paraları vermemiz çok zor. Öderiz ama başkasının hakkına girmiş olursunuz. Çok büyük transfer yapabilirsiniz ama sponsor bulacaksınız. Bulamıyorsanız o zaman cebinizden verin. Sizden 1-2 sonraki yönetimin hakkına girmemeniz gerekiyor”

“BEN AÇIKLAYACAĞIM, ALİ BEY DE FLORYA KONUSUNU AÇIKLAYACAKTIR”

“Türk futbolunda artık gelirler düştü. Yayın gelirleri neredeyse 600 milyon dolar seviyesindeyken şu anda 90 milyon dolar. Galatasaray şampiyon olunca 25 milyon TL aldı. Herkes milyon Euro falan sanıyor, öyle değil.”

“Ben kendi kısmımla ilgili açıklamamı yapacağım. Ali Bey de Florya’yla ilgili söylediği konuyu açıklayacaktır. Yapacağını düşünmemiz lazım, yapacaktır demek lazım. Bir insanı bir şey yapmayacağından emin olana kadar suçlayamazsınız. Bilgi ve kayıt dedim, bilgi ve kayıtları anlatacağım. Doğruluk için yapacağım bunu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Anadolu takımları için değil. Türk futbolunun sürdürülebilir olması için yapılması gerekiyor.”

 

“MUSLERA’NIN SON SENESİ”

“Muslera 13 yıldır bu takımda, dile kolay. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz.”

“ÇABA SARF ETTİYSEN MESELE YOK”

“Şampiyonluğun canı cehenneme dedim Okan hocaya da bazı oyunculara da. Sen o şampiyonluğa o kadar tutkun olursan faydacılığın daniskası oluyor. Ben çabalamaktan meshulum. Haftanın 7 günü Florya’daydım ben, ben işimi yaptım. Ondan sonra olacaksa olacak. Çabanı sarf ettiysen mesele yok. Ben doğru yoldaysam zaten mesele yok. Başaranın en çok siz olduğunu düşünürseniz başarısız olunca da çok anlam yüklüyorsunuz.”

Erden Timur deprem bölgesindeki çocuklarla ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Timur, “Kendi çocuğun gibi başkasının çocuğunu da düşünür müsün diye düşünürüm hep. Ben yapmak isterim. İki çocuğum var. İnsanın en güzel anları çocuklarıdır. Deprem bölgesinde çok insanın hayatını düzelteceğiz. Hep futbolculardan konuşuyoruz ama başka insanlar da var. Kendi çocuklarınıza gösterdiğiniz ilgiyi başkalarının çocuklarına da göstermeniz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme