Erdoğan'dan Gazze'ye destek paylaşımı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Filistin'e destek temalı bir boykot paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Filistin'e destek temalı bir boykot paylaşımı yaptı.

Erdoğan, paylaşımında, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VİDEO KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları tarafından yapay zeka ile oluşturulan ve Filistin halkına destek veren 'boykot' temalı videoyu paylaştı. Videoda, Filistin'e destek yürüyüşleri, boykot edilen ürünler ve İsrail'in Gazze'ye düzenlediği bombalı saldırıların görüntüleri yer aldı. Video, kısa sürede büyük ilgi gördü ve çok sayıda beğeni aldı. Erdoğan, bu paylaşımla Filistin halkına olan desteğini ve Gazze'nin direnişine olan bağlılığını vurguladı. Cumhurbaşkanı videoyu şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

"Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz."


 

Bakmadan Geçme