• Haberler
  • Genel
  • Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef alan açıklamalar

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef alan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirdiği açıklamalarda, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirdi.

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef alan açıklamalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biliyorsunuz bu ülkede yapılan her işe karşı çıkmayı, takoz koymayı, yalan ve iftara ile engel olmayı maharet sanan bir kesim var. Kimdir bu? CHP… Meslekleri budur. Geçmişte köprülerden tünellere, havalimanlarından fabrikalara, savunma sanayi projelerinden sessiz devrimlerimize kadar her konuda bu kesimin şirretçe yürüttüğü kampanyalara maruz kaldık. Vaktimizin ve enerjimizin bir kısmını iş yapmaya, bir kısmını da bu işlerin önünü tıkamaya çalışanlarla mücadeleye ayırdık” dedi.

Kanal İstanbul’a yönelik ifadeler de kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi de Kanal İstanbul’un önünü kesmeye çalışıyorlar. Bay bay Kemal, kesemeyeceksin. İstanbul Havalimanı’nın önünü kesmeye çalıştın. Ne oldu, kesebildin mi? İstanbul Havalimanı şu anda dünyada parmakla gösteriliyor” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ” Bay bak Kemal, teröristlerle koyun koyunasın. İyi masaya oturdun. Bay bay Kemal’e Kandil’den selam geliyor, ‘beraber yürüyeceğiz’ diyorlar. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz. Meral Hanım, senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım. Biz ‘eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’ diyerek bu yolda yürüdük” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme