• Haberler
  • Gündem
  • Eren Tozlu fotoğraftaki çocuğu bulup forma hediye etti

Eren Tozlu fotoğraftaki çocuğu bulup forma hediye etti

Geçtiğimiz günlerde küçük bir çoğun tişörtünü Erzurumspor forması gibi boyayıp üzerine kalemle Eren Tozlu yazarak giydiği...

Geçtiğimiz günlerde küçük bir çoğun tişörtünü Erzurumspor forması gibi boyayıp üzerine kalemle Eren Tozlu yazarak giydiği fotoğraf, sosyal medyaya düşmüş ve gündem olmuştu. Forma alacak parası olmadığı için tişörtünü hayranı olduğu Eren Tozlu’nun formasına benzeten Erzurumspor’un küçük taraftarına futbolcu Eren Tozlu’dan büyük bir jest geldi. Küçük hayranı Ahmet Karaoğlu ile buluşan Eren Tozlu, maçta giydiği formasını hediye etti.

Fotoğraf, sosyal medyada “Eren Tozlu hayranı küçük Erzurumspor taraftarımız ibadette, Allah gönlüne göre versin. Kardeşimize keşke bir forma hediye etse kulüp.” paylaşımıyla yayımlanırken, Eren Tozlu ve Erzurumspor FK etiketlendi. Bu paylaşımı gören mavi-beyazlı futbolcu Eren Tozlu da sosyal medyadan “Ulaşabilirsek kardeşimize ilk oynayacağımız maçta giydiğim formayı hediye edelim.” cevabıyla minik hayranının sevgisine kayıtsız kalmadı.

Kulüp başkanı Ahmet Dal’ın 25 numaralı Ahmet Fettah forması hediye ettiği minik taraftara, Eren Tozlu da 10 numaralı formasını verdi. Ahmet Fettah Karaoğlu, daha sonra mavi-beyazlı futbolcuların antrenmanını izledi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme