Erkunt Traktör 20.yılını kutluyor  

Erkunt Traktör CEO'su Tolga Saylan, Türk çiftçilerinin tarımın gerçek kahramanları olduğunu söyledi. Tüm dünyada artan nüfusla...

Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, Türk çiftçilerinin tarımın gerçek kahramanları olduğunu söyledi. Tüm dünyada artan nüfusla beraber giderek yükselen gıda ihtiyacının, tarım sektörüne duyulan önemi de artırdığını kaydeden Saylan, bu sektöre emek veren herkesin büyük bir teşekkürü hak ettiğini dile getirdi. Erkunt Traktör’ün, 2003 yılında, çiftçisine tamamen kendi tasarladığı bir traktörü sunma hayaliyle yola çıktığını hatırlatan Tolga Saylan, “Günümüzde mevcut 3A modellerinden % 25 daha fazla tork rezervine sahip olan eCapra markalı yerli ve çevreci motoruyla bu hayalini de gerçekleştirmiş, çiftçinin gücüne güç katmaya devam etmiştir. Tarım sektöründe 20 yıldır çiftçilerle beraber, yan yana yürüyoruz ve ülke ekonomisine katkıda bulunarak önemli işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Haber

                                                           Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan

ÇİFTÇİNİN GÜCÜ

Erkunt Traktör olarak bu güç birliğinin adını ‘Çiftçinin Gücü’ olarak tanımladık ve bu gücün bir parçası olarak sahada yerimizi aldık” diyen Saylan, “Bugün 20’nci yılımızda, çiftçinin bağında, bahçesinde ve tarlasında olmanın mutluluğunu ve gururunu bu hikâyeyi beraber yazdığımız kahramanlarla birlikte paylaşıyoruz. Çiftçilerimizin istek, ihtiyaç ve taleplerini doğru anlama çabamız, AR-GE’ye yaptığımız yatırımlar, müşterimize en iyiyi sunma gayretimiz, satış sonrası hizmetlerimizi kullanıcıya en kaliteli ve kesintisiz şekilde takdim ederek, çiftçinin güvenini kazanmamız ve her an arkasında olduğumuzu hissettirmemiz bizi bu noktalara ulaştırdı. Bu bizim sevdamız ve biz bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme