• Haberler
  • Spor
  • Ersun Yanal'dan Amed Sportif Faaliyetler adına açıklama

Ersun Yanal'dan Amed Sportif Faaliyetler adına açıklama

Amed Sportif Faaliyetler'in Teknik Direktörü Ersun Yanal, sahanın çizgilerini asla terk etmeyeceklerini ve centilmenlik ile başarı için çalışma konularında taviz vermeyeceklerini vurguladı.

Amed Sportif Faaliyetler'in Teknik Direktörü Ersun Yanal, sahanın çizgilerini asla terk etmeyeceklerini ve centilmenlik ile başarı için çalışma konularında taviz vermeyeceklerini vurguladı.

Diyarbakır'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, kulübün kurumsallaşma ve tesisleşme ihtiyacına dikkat çekti. Yanal, kulübün bu sürecin ilk aşamasını tamamladığını belirtti.

Amed Sportif Faaliyetler'i Süper Lig'e taşımak için mücadele edeceklerini söyleyen Yanal, güçlü bir kadro kurma hedefinde olduklarını ifade etti. Yanal, "Kurumsallaşma ve organizasyon konusunda adımlar attık. Şimdi takımın içini doldurmak ve rekabetçi bir kadro oluşturmak önceliğimiz. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız bu süreçte, ekonomik davranarak şişkin kadro oluşturmamaya özen göstereceğiz. Önümüzdeki sezon bu takımı Süper Lig'e taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yanal, Diyarbakır'daki zamanın, paranın ve emeğin çok değerli olduğunu belirterek, futbolun birleştirici gücünden faydalanarak başarılı bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Yanal, "Ülkemizdeki kardeşliği ve birleştiriciliği burada, Amedspor ile yaşadığımızda futbolla gösterme şansımız olacak" diye konuştu.

Sahanın çizgilerinden asla sapmayacaklarını vurgulayan Yanal, "Burası çok değerli ve önemli bir marka. Bu markayı korumak birinci görevimiz. Saha çizgilerindeki dostluk, centilmenlik ve başarı için çalışma prensiplerinden taviz vermeyeceğiz. Her maçın sonunda bu prensiplere sadık bir takım olarak futbol sahalarında kalacağız" şeklinde konuştu. Yanal, başarılı olacaklarına olan inancını yineledi.

Bakmadan Geçme