• Haberler
  • Spor
  • Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür hakkında çarpıcı açıklama: Kapının önüne koydum!

Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür hakkında çarpıcı açıklama: Kapının önüne koydum!

KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor'dan ayrılığıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Doğan, teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

ÜNAL KAHRAMAN İLE AYRILIK KARARI 

Doğan, Ünal Karaman’a neden teşekkür edilmediğiyle ilgili bir soruya, "Trabzonspor'da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik. Başkanımızla arasında bir problem yaşadı. Basın önünde bu tarz çıkış yaptığı için görevine son verilmiş ve bu doğru bir karardır. Kurumsal kimlik önemlidir. Kimse Trabzonspor’a onun kattığından fazlasını katamaz," dedi.

Abdülkadir Ömür’ün ayrılığına değinen Doğan, "Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un altyapısından yetişen bir oyuncu. 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum," ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AVCI İLE VEDA 

Abdullah Avcı'nın ayrılığı hakkında da konuşan Doğan, "Trabzonspor’a gelen herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. Benim hayalim bu takımı şampiyon yapmaktı. Tüm camiamızda bir rahatlama oldu. Ne yazık ki hem biz hem de hocamız transferde başarılı olamadık," dedi.

TRABZONSPOR'UN SATILMA İHTİMALİ 

Kulübün satışı hakkında sorulan soruya Doğan, "Bir ilgi mektubuydu. Ekonomik durumlar nedeniyle bu tür ilgiler normal. Ancak Türkiye'de kulüp satışları için sistem yok. İsim veremem ama ben Trabzonspor'a yatırım yapmak istiyorum. Eğer Türkiye'de kanun değişirse bu konuyu yeniden değerlendirebiliriz," şeklinde yanıt verdi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NA YANIT

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hakem Ali Şansalan ile ilgili sözlerine karşılık veren Doğan, "İbrahim Bey, eski başkanımızdır ve iyi bir Trabzonsporludur. Hakemi tebrik ettiğini söyledi. Ancak hakem o gün Beşiktaş forması giydi. Trabzonspor'un hakkının yenmemesi için mücadelemizi sürdüreceğiz," dedi.

Bakmadan Geçme