ESHOT sefer saatlerinde KPSS düzenlemesi

ESHOT, 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan KPSS sınavı nedeniyle bazı otobüs hatlarının sefer saatlerinde düzenlemeye...

ESHOT, 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan KPSS sınavı nedeniyle bazı otobüs hatlarının sefer saatlerinde düzenlemeye gideceğini duyurdu.

ESHOT’un açıkladığı duyuruya göre; “20-21 Temmuz 2024 günleri yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı sebebi ile hemşehrilerimizin ulaşımlarını rahat sağlamaları amacıyla 290 No.lu Bostanlı İskele – Tınaztepe 390 No.lu Tınaztepe – Bornova Metro 412 No.lu Tınaztepe – Yerleşke 596 No.lu Katip Çelebi Ünv. – Egekent Aktarma 690 No.lu Tınaztepe – F. Altay Aktarma 878 No.lu Tınaztepe – Şirinyer Aktarma Merkezi hatlarımız sınav saatlerine uygun olarak ulaşım hizmeti verecektir.

Detaylı bilgiye www.eshot.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Detaylı bilgiye www.eshot.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtilirken, ESHOT yetkilileri hemşehrilerin bu düzenlemelerden haberdar olmalarını ve sınav günlerinde ulaşımlarını planlamalarını önermektedir.

Haber

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme