Eski vekil Erdoğan'a ihbar etti

Eski Ak Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, partisinde yer alan bir siyasi ismin Çamlıca’da iki villayı...

Eski Ak Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, partisinde yer alan bir siyasi ismin Çamlıca’da iki villayı parasını ödemeden ve gizlice tapu sahibi olduğunu iddia etti.

Önceki dönem Ak Parti Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, “Çok iyi dereceli bir siyasi bir makamda” diye tarif ettiği Ak Parti’li bir siyasetçinin İstanbul Çamlıca’da iki tane villayı parasını ödemeden tapusunu üzerine geçirdiğini iddia etti.

Sosyal medya platformu X’teki hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Denizolgun, bu durumu sosyal medya hesabından Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanlığını, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u da etiketleyip “AK Parti Grup Başkanlığı ve Genel Merkez’e ihbarımdır” diyerek paylaştı.

Denizolgun, Büyük devletimize, AK Parti grup başkanlığımıza ve AK Parti Genel Merkezime ihbarımdır diyerek,

“İstanbul Çamlıca’daki bir inşaat firmasından; 1 tane değil, 2 tane villayı hem de parasını hiç ödemeden, gasp eden, üzerine ilkten tapusuyla geçiren siyasi makam sahibi kim? Hem de bu olayı; hiçbir siyasi büyüğümüz bilmeden; gizli gizli yapan, ama kendisi de çok iyi dereceli bir makamı işgal eden siyasi aktör kim.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme