• Haberler
  • Magazin
  • Estetik mi, doğal güzellik mi? Ayliz Duman Miss Universe Türkiye'de ne dedi?

Estetik mi, doğal güzellik mi? Ayliz Duman Miss Universe Türkiye'de ne dedi?

Almanya doğumlu Ayliz Duman, Miss Universe Türkiye tacını kazandıktan sonra eleştirilere nasıl yanıt verdi? Estetik iddialarına hangi açıklamayı yaptı? 16 Kasım'da Türkiye'yi Meksika'da temsil edecek olan 1.75 boyundaki model, kazandığı gece hakkında ne söyledi? Almanca ve İngilizce bilen Duman, geçmişten bir fotoğraf paylaşarak ne mesaj verdi? Tüm detaylar haberimizde...

Miss Universe Türkiye' güzellik yarışmasını kazanan Ayliz Duman, duygularını paylaşırken 'estetikli' yorumlarına 'Her yerim doğal' yanıtını verdi.

Almanya doğumlu Ayliz Duman, 'Miss Universe Türkiye' yarışmasında birinci olarak taç taktı. 1.75 boyundaki Duman, İngilizce ve Almanca biliyor. 16 Kasım 2024'te Meksika'nın Mexico City kentindeki Arena CDMX'te düzenlenecek 73. Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Yarışma sonrasında duygularını paylaşan Ayliz Duman, "İnanılmaz derecede heyecan verici bir geceydi. Bunu mümkün kılan herkese en kalbi teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Katılan herkesin çabası, tutkusu ve bağlılığı bu geceyi unutulmaz kıldı. Bu deneyimin bir parçası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Bu yolculuğu unutulmaz kıldınız ve bunun için minnettarım. Hepinizi seviyorum," dedi.

Duman, 'estetikli' yorumlarına da yanıt vererek, "Her yerim doğal. 18 yaşında dudak dolgusu yaptırmıştım ama onun dışında hiçbir estetiğim yok. Aldığım yorumların yüzde 85'i olumlu ama 'estetik güzeli' diyerek eleştirenler de oldu," ifadelerini kullandı. Duman, açıklamasıyla birlikte 2 yaşında çekildiği bir fotoğrafını da paylaştı.

Bakmadan Geçme