Fatih Terim’in yeni rotası belli oldu!

Kariyerinde son olarak Galatasaray’ı çalıştıran Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüyor. Fatih Terim’in Yunan...

Kariyerinde son olarak Galatasaray’ı çalıştıran Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüyor.

Fatih Terim’in Yunan ekip Panathinaikostan gelen teklifi kabul ettiği kaydedildi. Terim’in, çarşamba günü Atina’ya giderek kendini Panathinaikos’un hocası yapacak 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gazeteci Ertuğrul Özkök’e iddialarla ilgili konuşan Fatih Terim, anlaşmayı doğruladı. Terim, “Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum” dedi.

2010’dan beri Yunanistan’da şampiyonluk ipini göğüsleyemeyen Panathinaikos, 15 haftası geride kalan Yunanistan Ligi’nde zirvedeki PAOK’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Şu an arada olan Yunanistan Ligi’nde Panathinaikos, 3 Ocak PAS Giannina maçıyla geri dönecek. ardından Panetolikos, 10 Ocak Yunanistan Kupası’nda Olympiakos, 14 Ocak’ta AEK, 17 Ocak’ta bir kez daha Olympiakos ve ardından 20 Ocak’ta PAOK, 27’sinde ise bir kez daha Olympiakos ile karşılacak.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme