• Haberler
  • Asayiş
  • Feci kaza: Tır otomobili kağıt gibi ezdi| Ölüler var!

Feci kaza: Tır otomobili kağıt gibi ezdi| Ölüler var!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir tırın çarpıştığı otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Salihler köyü yakınlarında meydana gelen feci kazada, bir tır ile otomobil çarpıştı. Kaza, H.A. yönetimindeki 03 AAC 933 plakalı tırın, N.B. tarafından kullanılan 26 PY 170 plakalı otomobile çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle otomobil adeta kağıt gibi ezildi.

3 Kişi Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, otomobil sürücüsü N.B. ile yanında bulunan F.B. (84) hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışan yolcuları çıkarmak için ekipler yaklaşık yarım saat boyunca yoğun çaba sarf etti. Kazada yaralanan L.B. ve G.B. hastaneye kaldırıldı, ancak G.B., hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay Yerinde Yoğun Kurtarma Çalışmaları

Kaza sonrası, jandarma ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkışan yolcular araçtan çıkarılabildi. Olay yerinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kazada yaralanan L.B.'nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Trafik ekipleri, kazanın nedenine dair detaylı inceleme yaparken, tır şoförü H.A.'nın ifadesi alındı. Afyonkarahisar’da meydana gelen bu acı olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu.

Bakmadan Geçme