• Haberler
  • İzmir
  • Festival, Özel'in açılış konuşmasıyla başlıyor

Festival, Özel'in açılış konuşmasıyla başlıyor

İzmir'in Dikili ilçesinde bu yıl 38.'si düzenlenecek olan Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmasıyla başlayacak.

Festival, 28-29-30 Ağustos tarihlerinde Dikili 75. Yıl Parkı'nda gerçekleşecek.Açılış programı, 28 Ağustos akşamı saat 21.00’de Dikili 75. Yıl Parkı'nda düzenlenecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün katılacağı açılış programında, halkla buluşarak konuşmalar yapacaklar. Etkinliğin açılışında, vatandaşlar için hazırlanan programın ardından ünlü sanatçı Melek Mosso sahne alacak ve müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Festival Özel'in açılış konuşmasıyla başlıyor

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, festivalin hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Bu yıl 38.'sini düzenlediğimiz Dikili Festivalimizin açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştireceğiz. Üç gün boyunca, birbirinden farklı etkinliklerle dolu bir festival programı hazırladık. Tüm halkımızı bu coşkulu etkinliğe davet ediyoruz," dedi.

Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, yıllardır bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılarda bulunan etkinliklerden biri olarak biliniyor. Festival süresince, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra, demokrasi ve emek temaları üzerinde de çeşitli paneller ve söyleşiler düzenlenecek. Dikili Belediyesi, festivalin barış, demokrasi ve özgürlük mesajını tüm Türkiye'ye duyurmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme