Festival TEKNO, ulaşım FİYASKO!

Heyecanla beklenen ve dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olarak bilinen TEKNOFEST, İstanbul ve...

Festival TEKNO, ulaşım FİYASKO!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Heyecanla beklenen ve dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olarak bilinen TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de başladı.

İzmir Çiğli Havalimanı’nda 27 Eylül ve1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek TEKNOFEST’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festival alanına gitmek isteyenler için Karşıyaka Bostanlı’dan otobüsler kaldırıldı.

“BÖYLESİ TÜRKİYE’DE OLUR”

Vatandaşları festival alanına taşıyan otobüs şoförlerinin yolu  bilmemesi ve karıştırması nedeniyle yüzlerce vatandaş, festival alanına ulaşamadı. Teknoloji fuarına ulaşımda ve teknoloji kullanımında sınıfta kalınırken, alternatif yöntemlerle festival alanına ulaşmaya çalışan vatandaşlar ise “böylesi anca Türkiye’de yaşanır” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Festival alanındaki yoğunluk ve araç trafiğinin felç olması nedeniyle çok sayıda araç da yolda kaldı. İçerisinde öğrencilerin bulunduğu çok sayıda  servis aracı da alana giriş yapamadı. 3 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu festival çevresinde vatandaşlar alana yürüyerek giriş yapmaya çalıştılar.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme