• Haberler
  • Gündem
  • FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında

FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Selman Gülen ve Nur Gülen tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve...

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Selman Gülen ve Nur Gülen tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile bağlandı. Tutuksuz sanık Bekir Öztürk ve sanık avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Sanık Selman Gülen savunmasında, “Hiçbir örgütsel iletişimim ve faaliyetim olmadı. Evde çıkan paralar kayınpederim Bekir Öztürk’ün birikmişidir. Devletin tüm kurumlarında, hakkımdaki tüm iddialar araştırıldı zaten. Söz konusu daire ben tahliye olmadan tutulmuş ve ailemin yaşadığı evdir.

Ben burada kayınpederim, kayınvalidem ve eşimle yaşıyordum. Elde edilen dijital materyaller ben hapsedilmeden önceki, 2016’dan önceki dönemden kalmadır. Kromlar 15 yıl öncesinden kalmadır, tarihleri geçmiştir. Bana ait dolar olarak bin 500 civarı dolar vardı ama o da hapsedilmeden önceki paralardı. Gerisi kayınpederimin birikmişidir. Hakkımda isnat edilen tek şey yakalandıktan sonra ele geçirilen paralardır, önce yakalayalım sonra suç bulalım mantığı işlenmiştir. Hiçbir şekilde örgütsel iletişimim yoktur, hatta akrabalarımla bile irtibat kurmadım. FETÖ’nün yeğeni olmak halk içerisinde psikolojik olarak kolay değil, insanlar sana da kinini kusmak istiyor. Sürekli bu baskıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum. Hakkımdaki iddiaları reddediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme