Fil ayağı hastasından acı haber

51 yaşındaki İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, Denizli’den Antalya’ya iş için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı...

Fil ayağı hastasından acı haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

51 yaşındaki İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, Denizli’den Antalya’ya iş için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalandı. Hastalığın ilerlemesiyle vücudunda değişimler yaşayan Karaoğlanoğlu, doktorlar tarafından tedavi edilemedi. Ayakları fil ayağı kadar şişerek yatağa bağımlı hale geldi ve her geçen gün etleri çürümeye başladı. Karaoğlanoğlu ve ailesi, çağrı yaparak yardım eli uzatılmasını bekledi. Ancak geçen 9 yıl boyunca iyileşemeyen Karaoğlanoğlu, insanların arasına çıkma özlemiyle yaşadı. Konuşmasından kısa bir süre sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ailesi, Karaoğlanoğlu’nun her gün acı çektiğini ve çare bulamadıklarını söyledi. Baba Akif Karaoğlanoğlu ise oğlunu koruyamadıkları için üzüntüsünü dile getirdi. İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, Tavas ilçesi Hırka Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

(İHA)

(E.S)

Bakmadan Geçme