• Haberler
  • İzmir
  • Filiz Ceritoğlu Sengel, proje alanlarını ziyaret etti 

Filiz Ceritoğlu Sengel, proje alanlarını ziyaret etti 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni haftaya proje alanlarını ziyaret ederek başladı.

Başkan Yardımcısı Cansu Bakıcıol ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, devam eden projelerin durumu hakkında bilgi alındı.

Şirince Köy Pazarı Projesi

Filiz Ceritoğlu Sengel, proje alanlarını ziyaret etti 

Başkan Sengel, ilk olarak Şirince Köy Pazarı Proje alanını ziyaret etti. Burada, Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte yaptığı incelemede, “Şirince’de mevcut 208 diye adlandırdığımız otoparkımızın olduğu alandayız. Çok yakında Şirince’nin yepyeni, şirin bir köy pazarı olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızla sürdürülmekte.

14 Mayıs Mahallesi Şen Çocuk Evi

Filiz Ceritoğlu Sengel, proje alanlarını ziyaret etti 

Sengel, 14 Mayıs Mahallesi’nde sosyal desteğe ihtiyaç duyan ailelerin çocukları için açılacak ücretsiz kreş ve çocuk bakım evi için devam eden tadilat çalışmalarını da yerinde inceledi. Burada, “Harıl harıl bir inşaat çalışması içindeyiz. Çünkü çok yakında 14 Mayıs Mahallesi’nde yepyeni bir Şen Çocuk Evi açacağız” ifadelerini kullandı.

Halk Mark-ET Açılışı

Filiz Ceritoğlu Sengel, proje alanlarını ziyaret etti 

Başkan Sengel’in son ziyareti, yarın açılışı yapılacak olan Halk Mark-ET oldu. Açılış öncesinde alanda incelemelerde bulunan Başkan, “Yarın itibariyle Halk Mark-ET’imizi açıyoruz. Bu şekilde hem uygun fiyatlı et ve gıdaya ulaşabileceğiz hem de çok daha keyifli yarınlarda birlikte olacağız. Bereketimiz bol olsun. Şimdi tezgahlarımız boş ama yarın hepsi dolu olarak sizlerin ziyaretini bekliyor olacak” şeklinde konuştu.

Bu ziyaretler, Efes Selçuk Belediyesi'nin yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirdiği projelerin sürdüğünü ve sosyal hizmetleri artırma hedefini gözler önüne seriyor. Başkan Ceritoğlu Sengel, her bir projenin detaylarını titizlikle takip ederek, ilçedeki sosyal ve ekonomik gelişmeyi desteklemeye devam ediyor.

Bakmadan Geçme