Foça'da duraklarda konfor artıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, turizmin yoğun olduğu ilçelerde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda açık tabelalı durakları kapalı duraklarla değiştirmeye başladı.

ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından Foça’da 5 kapalı durağın montajı tamamlandı. Vatandaşlar, yeni durakların sunduğu konfordan memnuniyetlerini dile getirerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üreterek hızla yanıt vermeye devam ediyor. Foça’da gerçekleştirilen saha çalışmalarında, vatandaşların kapalı durak talepleri üzerine harekete geçen ESHOT Genel Müdürlüğü, ilçede 5 kapalı durağın montajını gerçekleştirdi. İlçedeki kapalı durak sayısının artırılacağı bildirildi. Yeni duraklar, yaz aylarında güneşten, kış aylarında ise soğuktan koruma sağlayarak büyük beğeni topladı.

GÜNEŞİN ALTINDA BEKLEMİYORLAR 

Foça’da yaşayan Hüseyin Gökçekaya, yeni kapalı duraklardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben 25 yıl muhtarlık yaptım, şu anda Yeni Foça’da yaşıyorum. Bu duraklar mükemmel bir çözüm oldu. Önceden güneşin altında bekliyorduk, şimdi ise çok daha rahatız. Bu hizmet için Cemil Tugay Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Nesrin Dalkılıç da yeni durakların kapalı olmasının büyük bir rahatlık sağladığını ifade ederek, “Foça’da yaz kış yaşayan çok sayıda insan var, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar duraklarda ayakta beklerken zorlanıyordu. Yeni durakların sayısının artırılması bizim için çok faydalı olur, bu hizmet için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Necla Biçer ise yeni durakların özellikle yaşlılar için büyük bir kolaylık sağladığını belirterek, “Bu duraklar, yaşlılarımız için çok iyi oldu. Sıcaktan ve soğuktan koruyor, gerçekten çok güzel bir çalışma” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme