• Haberler
  • Yerel
  • Foçalı muhtar isyan etti: Koku, sinek, görüntü kirliliği...

Foçalı muhtar isyan etti: Koku, sinek, görüntü kirliliği...

Foça Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kocabıyık, ilçede çöp arabalarının çöpleri toplarken yollara dökmesine isyan ederek, sosyal medya hesabından Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'ya seslenerek 'Sizi seçen seçmenler bizleri de muhtar olarak seçti. Sorunlar ve çevre kirliliği ortada ben görevimi yapıp size iletiyorum gerisi sizin takdiriniz..' ifadelerini kullandı.

Foça halkı, çöp kokularından ve kirlilikten şikayetçi. İlçenin 16 muhtarı, vatandaşların şikayetlerini Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'ya iletmelerine rağmen sorunların çözülmemesinden dert yanıyor.

Şikayetleri belediye başkanına iletmesine rağmen yetkililerin bir türlü harekete geçmemesine isyan eden Foça'nın en büyük mahallelerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kocabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mahallenin sorunlarını gözler önüne serdi.

Foçalı muhtar isyan etti: Koku, sinek, görüntü kirliliği...

"ARTIK BEKLEMEKTEN SIKILDIK"

Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'yı  görevini yapmaya davet eden muhtar Hüsnü Kocabıyık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"SAYIN BAŞKANIM SANİYE BORA FIÇI; ARTIK BEKLEMEKTEN SIKILDIK. MAALESEF HER OLUMSUZLUĞU SEÇMENLERİME KARŞI OLAN SORUMLULUĞUMDAN DOLAYI PAYLAŞICAM."

"SİZİ SEÇEN SEÇMEN BİZLERİ DE MUHTAR OLARAK SEÇTİ"

Çöp kamyonu haftalardır toplanan çöpün pis kokulu suyunu her yere saça saça gidiyor.  Koku,sinek,görüntü kirliliği... herşey ortada. Sadece 6-7 bidon etrafı ve yol fotografi mevcut ama gerçekte her sokakta durum böyle, taşların yolun rengi değişmiş durumda. Temiz foça dendi ama Foçada temizlikten eser yok. Lütfen araçları ya yaptırın yada çöp toplamayın inanın daha temiz olur.
Bunları buradan yazmamın sebebi şudur;herkes bilsin sayın başkana 16 muhtar randevulu gittik bizleri yaklaşık bi saat bekletip kabul etti anlattık sorunlarımızı 3 ay ellemeyin dedi malum maaş sorunu dedi tamam dedik 20 gün önce dedim ki başkanım bi randevu ayarlayın sıkıntıları dile getirelim tamam dedi ama dönüş yok.Sizi seçen seçmenler bizleride muhtar olarak seçti. Sorunlar ve çevre kirliliği ortada ben görevimi yapıp size iletiyorum gerisi sizin takdiriniz..

Muhtar Hüsnü Kocabıyık'ın paylaşımında yollara dökülen çöp sularının fotoğrafları da yer aldı.

Foçalı muhtar isyan etti: Koku, sinek, görüntü kirliliği...

Foçalı muhtar isyan etti: Koku, sinek, görüntü kirliliği...

Bakmadan Geçme