Fotoğrafın tabloya dönüşümü

Kucukmenderes.com.tr internet sitesinden Görkem Özkan’ın haberine göre İzmir Kemeraltı'nda fotoğrafları Canvas tablo ile 3D tabloya dönüştüren...

Fotoğrafın tabloya dönüşümü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kucukmenderes.com.tr internet sitesinden Görkem Özkan’ın haberine göre İzmir Kemeraltı’nda fotoğrafları Canvas tablo ile 3D tabloya dönüştüren Kimya Mühendisi Engin Şahin; yıllardır bu işi yaptığını ve bu işe bir arkadaşı vasıtasıyla başladığını, şimdiye kadar bu işten çok memnun olduğunu ifade etti.

Haber

Engin Şahin ‘’Trabzon’dan İzmir’e üniversite için geldim. Üniversite sonrası ticarete atıldım farklı sektörlerde çalıştıktan sonra yolum bu işe düştü. Gayet keyifli ve göze hitap eden bir iş. Resimde sınırımız olmadığı için tablo çeşidimiz çok fazla. Yaklaşık 300-400 civarı tablomuzun olduğunu söyleyebilirim. Müşterilerin verdiği tüm fotoğrafları tabloya dönüştürebiliyoruz.‘’ diyen Şahin, ‘’Müşterin istediği resmi istediği ebatta yaklaşık 30 dakika da tabloya dönüştürebiliyoruz. Bazen yoğunluk oluyor. Tabloyu atölyemizde yapıyoruz. Ayrıca, Web sayfamız ve Instagram hesabımız var. İsteyen müşteriler oraya girip hem fiyatlara hem de resimlerin boyutlarına bakabilir.’’ diye belirtti. Engin Şahin, ‘’Eskiye göre satış oranlarımızda düşüş yaşıyoruz, enflasyon fiyatlarımızı etkiledi fakat işlerimizi yürütecek kadar kazanıyoruz. Kemeraltı’nda bu işi yapan 3 kişi daha var. Onlar genelde cam ve çerçeve üzerine çalışıyor, biz baskı işlemine odaklı çalışıyoruz. Teknolojiyi son noktasına kadar kullanıyoruz.’’ dedi. (M.T.)

Haber

Haber

 

Bakmadan Geçme