• Haberler
  • İzmir
  • Fuarda hazine avı yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Fuarda hazine avı yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl 'Teknoloji' temasıyla kapılarını açarken, her yaştan ziyaretçiye hitap eden renkli etkinliklerle büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kültürpark’ta düzenlenen fuar, konserler, söyleşiler, gösteriler ve çeşitli aktivitelerin yanı sıra heyecan dolu bir Hazine Avı yarışmasına da ev sahipliği yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar, fuarın temasına uygun olarak tasarlanan ipuçlarını çözmeye çalıştı. Teknoloji temalı yarışmada dört kişiden oluşan 20 ekip, Kültürpark’ta belirlenen rotalar üzerinde gizlenmiş şifreleri bulmak için mücadele etti. Yarışmacılar, şifreleri çözerek bir sonraki ipucuna ulaşmaya çalışırken, İzmir’in önemli noktalarını adeta bir sanal gerçeklik deneyimi gibi keşfetme fırsatı buldu.

Kıyasıya Mücadele Sahne Oldu

Fuarda hazine avı yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Yarışma sırasında ekipler, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü Heykeli, Nazım Hikmet Heykeli, Yelken Heykeli, Nejat Uygur Büstü, Zeki Müren Heykeli, Cevat Şakir Kabaağaçlı Büstü, Kaskatlı Havuz Kadın Heykeli ve İzmir Büyükşehir Belediyesi standında saklanan ipuçlarını aradı. Hedef, bu noktaları en hızlı şekilde ziyaret ederek şifreleri çözmek ve bitiş noktasına ilk ulaşan ekip olmaktı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada, Göksu Vaynioğlu, Şevval Esin Gerzo, Didemır Sarıkaya ve Onur Karaağaç’tan oluşan takım, parkuru 53 dakika 8 saniyede tamamlayarak birinci oldu. Kazanan ekibe ödülleri, İZFAŞ Halkla İlişkiler ve Etkinlikler Müdürü Şebnem Şendil tarafından takdim edildi.

Fuarda hazine avı yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen Hazine Avı yarışması, 7 Eylül tarihinde bir kez daha tekrarlanarak katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek.

 

Bakmadan Geçme