G3 Girişimcilik Zirvesi İzmir'de toplanıyor

Global Girişimcilik Haftası'nda İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası organizasyonuyla G3 Girişimcilik Zirvesi toplanacak. Etkinliği 2 bin kişinin izlemesi bekleniyor

170’i aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında G3 Girişimcilik Zirvesi bu yıl Ege Bölgesi Sanayi Odası koordinatörlüğünde İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası organizasyonu ile İzmir’de gerçekleştirilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de destek verdiği zirveye TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katılacak. Zirve, 15 Kasım’da Kaya Termal Otel’de yapılacak. 

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, zirveye katılım için kayıt yaptıranların sayısının bini geçtiğini belirterek, 2 bin kişinin katılmasını beklediklerini açıkladı. 

E-İHRACAT TOPLANTISI 11 EKİM’DE

İzmir Ticaret Odası da 11 Ekim’de e-ihracat toplantısı gerçekleştirecek. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye’de e-ihracatın payının giderek arttığını hatırlatarak, ”2024'ün ilk 8 ayında e-ihracatımızın, toplam mal ihracatı içindeki payı % 2,7'ye yükseldi. 2028'e kadar %10'a çıkmasını hedefliyoruz. Odamız e-ticaret komitesi ile birlikte 11 Ekim tarihinde e-ihracata yönelik önemli bir organizasyon düzenleyerek, ülkemizin en önemli e-ihracat altyapı sağlayıcılarını ve pazaryerlerini ağırlayacağız” dedi.
 

Bakmadan Geçme