• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı’nda oynanacak...

Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 30 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 70 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Medipol Başakşehir ise ligde oynadığı 30 maçın 15’ini kazanırken, 6’sında berabere kaldı, 9’unda mağlup oldu. 51 puanı bulunan turuncu-lacivertli ekip, 5. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 7-0 kazanmıştı.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Rashica, Zaniolo, Kerem, Icardi

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lucas Lima, Biglia, Januzaj, Aleksic, Berkay, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

Galatasaray’da Medipol Başakşehir maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Sergio Oliveira ve Milot Rashica, kart görmeleri durumunda ligin 34. haftasındaki İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir’de  ise Leo Duarte, Serdar Gürler, Ahmed Touba, Ömer Ali Şahiner, Stefano Okaka ve Caner Erkin, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu 6 futbolcu, maçta kart görmeleri durumunda 34. haftada oynanacak HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasında görev yapamayacak.

Eksikler

Turuncu-lacivertli ekipte kart cezaları sona eren Ahmed Touba, Ömer Ali Şahiner, Lucas Biglia ve Mahmut Tekdemir, bu mücadelede forma giyebilecek.

Sakatlıkları bulunan Eden Karzev ile Patryk Szysz ise takımdaki yerlerini alamayacak.

(A.Ö)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme