Galatasaray'da değişikliğe gidildi 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesi son maçları olan Gaziantep FK karşılaşmasının 11'inde iki değişiklik yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesi son maçları olan Gaziantep FK karşılaşmasının 11'inde iki değişiklik yaptı. Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında gerçekleştirilen bu kritik maçta Buruk, Berkan Kutlu ve Michy Batshuayi’nin yerine Ismail Jakobs ve Victor Osimhen'i sahaya sürdü.

Sakatlığı bulunan Hakim Ziyech derbi kadrosunda yer almazken, Yusuf Demir teknik heyet kararıyla kadroda bulunmadı. Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi ise son iki antrenmanda yer almasına rağmen yedek olarak başladı.

SALLAİ MAÇ KADROSUNDA 

Galatasaray’ın Alman ekibi Freiburg’dan transfer ettiği Macar futbolcu Roland Sallai, ilk kez 21 kişilik maç kadrosuna dahil edildi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi de yedekler arasında yer aldı.

Galatasaray'da değişikliğe gidildi 

DERBİ KADROSU 

Galatasaray’ın derbi kadrosu şu şekilde belirlendi:

İlk 11: Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün, Victor Osimhen.  
Yedekler: Günay Güvenş, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Berkan Kutlu, Elias Jelert, Victor Nelsson, Michy Batshuayi, Efe Akman, Metehan Baltacı.

TARAFTARLAR RAMS PARK’A AKIN ETTİ 

Galatasaraylı taraftarlar, derbi için Kadıköy'e büyük bir destek verdi. RAMS Park'ta toplanan sarı-kırmızılılar, 28 otobüsle Kadıköy'e ulaştı ve derbi öncesinde takımlarını tezahüratlarla motive etti.
 

Bakmadan Geçme