Galatasaray'da ilk istifa geldi!

Dün gece gösterdiği körü performansla Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da sular durulmazken, yönetici Ali Yüce'nin istifa ettiği öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda iki maç sonunda Young Boys'a 4-2 mağlup olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

Galatasaray yönetimi yaşanan gelişmelerin ve tepkilerin ardından saat 18.00'de olağanüstü toplanma kararı aldı. Taraftarların yönetime ve teknik heyete tepkileri sürerken yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'nin istifa ettiği öğrenildi.

"İSTİFAMIN MAÇIN ÖNÜNE GEÇMESİNİ İSTEMEDİM"

Kaya Temel'e konuşan Yüce, "Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!" diyerek istifa ettiği ve şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray’ın 30-40 milyon euro’luk önemli bir maçı öncesi benim ve bir kaç yöneticinin doğru bulmadığı bildirinin yayınlanmamasını yönetime ilettik. Fakat bildiri yayınladı. Aslında dün akşam istifa edecektim fakat maçın önüne geçmek istemedim. İstifamı bugün yazılı olarak sundum. Stadyumdaki toplantıya katılarak sözlü olarak da istifamı tekrar dile getireceğim. Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!" 

Bakmadan Geçme