• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Icardi transferinin detaylarını açıkladı

Galatasaray, Icardi transferinin detaylarını açıkladı

Galatasaray, Arjantinli forvet Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, bu transfer için oyuncunun...

Galatasaray, Arjantinli forvet Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılılar, bu transfer için oyuncunun eski kulübü Paris Saint-Germain’e 10 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncuya da 6 milyon Euro sezonluk ücret ödeneceğini Kamuoyu Aydınlatma Platfotmu’na (KAP) bildirdi.

Galatasaray’dan, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Icardi, yeni sezonda 9 numaralı formayı giyecek.

Haber

“ŞİMDİ YENİLERİNİ BİRİKTİRECEĞİZ”

İmza törenin ardından GS TV’ye konuşan Mauro Icardi, “Geçtiğimiz sezonun ardından tekrar Galatasaray forması giydiğim için çok mutluyum. Projenin ve bu grubun bir parçası gibi hissediyordum kendimi. Gerçekten çok mutluyum. Taraftarımız çok güzel bir sevgi gösterisi gösterdi. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Her gün birlikte çalıştığımız, birbirimizi görmeye alıştığımız insanlarla tekrar karşılaştım. Çok mutluyum. Şimdi yenilerini biriktireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın sosyal medyada paylaştığı transfer videosu şu şekilde:

Tüm Türkiye'ye ezberlettiği şarkıyı şimdi Avrupa'ya dinletme zamanı… ???

Yuvana hoş geldin Mauro Icardi! 9️⃣#PartyMustGoOn ? pic.twitter.com/9zdd5ifNAt

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) July 30, 2023

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme