• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray T.D. Okan Buruk’tan transfer açıklaması

Galatasaray T.D. Okan Buruk’tan transfer açıklaması

2. etap kamp çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takıma...

2. etap kamp çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takıma yapılacak takviyerl üzerine konuşan Okan Buruk, taraftarlardan biraz daha sabır istedi.

“TRANSFER BİZİM DENGEMİZİ BOZUYOR”

Takımın psikolojik durumunun üst düzeyde olduğunu belirterek, “Fiziksel olarak hazır hale geleceğiz. Psikolojik olarak zaten güçlüyüz. Fiziksel olarak her geçen gün üzerine koyuyoruz. Kadro olarak çok iyi durumdayız. Hepimize düşen bu birlikteliği yaşayalım, birbirimize destek olalım. Şampiyonluktan sonra bunu biraz unuttuk. Transfer bizim dengelerimizi bozuyor, transfer dönemi herkesin kafasını karıştırıyor” dedi.

“TRANSFERDE SAKİNLİK ÖNEMLİ”

Orta sahaya eldeki mevcut oyunculardan farklı bir tip oyuncu almak istediklerini belirten Okan Buruk, “Bizim kadromuz çok geniş ve güçlü bir kadromuz var. Oyuncu transferi yapacağız ve daha güçlü hale getireceğiz. Bu anlamda çalışmalar yapılıyor. Bir yandan da baktığınızda orta sahada Torreira var, Kerem var, Berkan var. Sezonu çok iyi bitirdiler. Kaan, EURO2024’te orta sahada oynadı. Güçlü oyuncular var ama oraya daha değişik tipte bir oyuncu almak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Birçok görüştüğümüz var. Belki 2 gün, belki 5 gün sonra olacak. Sabırlı ve sakin olmalıyız. Transferde sakinlik çok önemli. En kısa zamanda transferi getirmeye çalışacağız. Panik haline girmeden en doğru oyuncuyu bulmamız gerekiyor.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme