• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray’dan sezonun ilk bombası! Premier Lig’den geliyor…

Galatasaray’dan sezonun ilk bombası! Premier Lig’den geliyor…

Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, geçtiğimiz hafta...

Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, geçtiğimiz hafta teknik direktör Okan Buruk ile bir transfer toplantısı gerçekleştirmişti.

Okan Buruk’un özellikle savunma hattına ve kanat bölgesine takviye istemesi üzerine Süper Lig devi, harekete geçti. Aktarılan habere göre, Sarı kırmızılıların yeni sezon için Manchester City’de forma giyen sürpriz bir ismi gündemine aldı.

İLK ROTA PREMİER LİG

Galatasaray’ın, Premier Lig takımlarından Manchester City’de forma giyen Rico Lewis’e talip olduğu öne sürüldü. Sezon sonunda Serge Aurier ile yollarını ayırma planı yapan Sarı-kırmızılı takımın, sağ bek için İngiliz isimle 1 yıllığına kiralamak istediği iddia edildi.

2 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yıldız için Manchester City’e 2 milyon Euro’luk kiralama teklifi yapmayı planladığı ve Rico Lewis’in ise Galatasaray’ın Avrupa’daki başarılı performansı sonrası Türkiye’ye gelmeyi istediği vurgulandı. Transferin kısa süre içinde netleşeceği ve Galatasaray’ın yeni sezondaki ilk hamlesinin Rico Lewis olacağı bildirildi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme