• Haberler
  • Genel
  • Gazetemizin takipçisi olduğu kanalizasyon sorunu Soyer’in katılacağı törenle son bulacak

Gazetemizin takipçisi olduğu kanalizasyon sorunu Soyer’in katılacağı törenle son bulacak

Gazetemiz, kanalizasyon altyapısı olmayan Torbalı’nın Subaşı bölgesinin sorunlarını dile getirmiş ve konunun takipçisi olmuştu. Daha önce...

Gazetemiz, kanalizasyon altyapısı olmayan Torbalı’nın Subaşı bölgesinin sorunlarını dile getirmiş ve konunun takipçisi olmuştu. Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Torbalı’nın Subaşı bölgesine altyapı kurulması için pek çok kez ihaleye çıkmış ama çalışmalar bir türlü başlamamıştı. Bu kanayan yara nihayet çözüme ulaşıyor. Yarın Subaşı’da kanalizasyon altyapısı için temel atma töreni düzenlenecek. Törene bizzat İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi, yarın Subaşı’da yılların sorununu çözmek için çalışmalara başlayacak. Yıllardır Subaşı’nın en önemli sorunlarından bir tanesi olarak kabul edilen alt yapı sorununu çözmek için girişimlerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarın Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılımıyla temel atma töreni düzenleyecek.
Saat 10:00’da gerçekleşecek olan törene Soyer’in yanı sıra Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. Yılların sorununun çözülecek olması nedeniyle mahalle sakinleri mutlu olduklarını belirterek Soyer’e ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti. Temel atma töreninin hemen ardından ise Torbalı Belediyesi tarafından Subaşı Mahalle Meydanına yapılan Atatürk Büstü açılışı gerçekleştirilecek.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme