Gazi derneklerini makamında ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Eylül Gaziler Günü'nde şehit yakını ve gazi derneklerinin temsilcilerini makamında ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında kentte faaliyet gösteren şehit yakını ve gazi derneklerinin temsilcilerini makamında kabul etti. Toplantıda, derneklerin gaziler ve şehit yakınları ile kamu arasında köprü işlevi görmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Tugay, bu vesileyle dernek temsilcilerine destek ve teşekkürlerini iletti.

Gazi derneklerini makamında ağırladı

Başkan Tugay, konuşmasında, derneklerin şehit yakınları ve gazilere yönelik önemli bir görev üstlendiğini belirterek, “Derneklerimiz, gazilerimiz ve şehit yakınlarımızla aramızda köprü olma rolü üstleniyor. Sizlerin desteğiyle, eksikliklerimizi gidermeye ve daha iyi hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Sizler bizim için gerçekten değerlisiniz,” dedi.

Başkan Tugay, ayrıca, dernek temsilcilerinden bu süreçte kendilerine yol göstermelerini ve önerilerde bulunmalarını istedi. “Mutlaka eksikliklerimiz ve iyileştirilmesi gereken noktalar vardır. Bunun farkındayız ve bu eksiklikleri gidermek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda gazilerimiz için daha fazla hizmet üretmeyi hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok kıymetli,” şeklinde konuştu.

Dernek temsilcileri ise, Başkan Tugay’a şehit yakınları ve gazilere yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ederek, işbirliği ve yardımlaşma temennisinde bulundular. Bu buluşma, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gazi ve şehit yakınlarına yönelik hizmetlerini geliştirme kararlılığını pekiştirdi.

Bakmadan Geçme