• Haberler
  • Asayiş
  • Şanlıurfa’da Miletvekili’ne sandık başında darp

Şanlıurfa’da Miletvekili’ne sandık başında darp

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün...

Şanlıurfa’da Miletvekili’ne sandık başında darp
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı” dedi.

İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor.

Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı.

— Özgür Özel (@eczozgurozel) May 28, 2023

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından olayı duyurarak, “Vatanını seven sandığa gelsin ve oyuna sahip çıksın” paylaşımını yaptı.

Şanlıurfa’da usülsüz oy kullanılmasına müdahale ettiği için saldırıya uğrayan İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker ve müşahitlerimize geçmiş olsun. Vatanını seven sandığa gelsin ve oyuna sahip çıksın. pic.twitter.com/qXiV7EPNMj

— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) May 28, 2023

 

Bakmadan Geçme