Gaziemir'de kayıtlar başlıyor

Gaziemir Belediyesi, 2024-2025 kış dönemi için düzenleyeceği kültür, sanat ve spor kurslarının kayıtlarına 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Her yaş grubuna yönelik olarak sunulacak kurslar, vatandaşların kişisel gelişimlerini desteklemek ve sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amacı taşıyor.

Kültür ve Sanat Kursları

Gaziemir'de kayıtlar başlıyor

Gaziemir Belediyesi, kültür ve sanat alanında geniş bir yelpazede kurslar sunacak. Tiyatro, yaratıcı drama, STEM Fen Deneyleri, robotik kodlama, bale, seramik, satranç, resim, piyano, bağlama, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, keman, gitar, fotoğrafçılık, sosyal latin dansları ve tango gibi 17 farklı branşta kurslar düzenlenecek. Kurs kayıtları, Atatürk Kültür Merkezi’nden ve Sarnıç Hizmet Binası’ndan gerçekleştirilebilecek. Kültür ve sanat kursları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Atatürk Kültür Merkezi’ne 0232 274 06 33 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Spor Kursları

Gaziemir'de kayıtlar başlıyor

Spor alanında ise okul öncesi hareket eğitimi, cimnastik, yoga, zumba, pilates, badminton ve halk dansları branşlarında kurslar sunulacak. Spor kurslarının kayıtları, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılacak. Spor kursları hakkında bilgi almak isteyenler, 0232 252 48 27 numaralı telefondan detaylara ulaşabilirler.

Kayıt Tarihleri ve Yerler

Gaziemir'de kayıtlar başlıyor

Kayıt işlemleri 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 20 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Kültür sanat kursları için kayıtlar Atatürk Kültür Merkezi ve Sarnıç Hizmet Binası’nda yapılabilirken, spor kursları için kayıtlar Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Gaziemir Belediyesi, vatandaşların çeşitli alanlarda yeteneklerini geliştirmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sunduğu bu kurslarla, toplumsal yaşamın zenginleşmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme