• Haberler
  • Eğitim
  • Gaziemir'de tercih danışmanlığı fırsatı başlıyor

Gaziemir'de tercih danışmanlığı fırsatı başlıyor

Gaziemir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla ücretsiz eğitim hizmeti verdiği Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu'nda...

Gaziemir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla ücretsiz eğitim hizmeti verdiği Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu’nda üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Tercih Danışmanlığı Günleri düzenleyecek. Öğrenciler, kurs merkezini ziyaret ederek eğitim alacakları okulu seçme konusunda rehber öğretmenlerden destek alabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) aldıkları puanlara göre, rehber öğretmenlerin yardımıyla kendilerine en uygun okulları belirleyebilecekler.

Gaziemir'de tercih danışmanlığı fırsatı başlıyor

DANIŞMANLIK HİZMETİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Gaziemir’de ikamet eden öğrenciler, 25 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar sürecek olan tercih danışmanlığı hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Hizmet, Atıfbey Mahallesi 5. Sokak No: 11/2A adresinde bulunan GAZİDEK Ana Kurs Merkezi’nde hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında randevu ile verilecek. Öğrenciler, 0232 251 85 12 numaralı telefonu arayarak randevu alabilecek ve GAZİDEK’deki öğretmenlerle birlikte kendilerine uygun üniversiteyi belirleyebilecekler.

BAŞKAN ÜNAL IŞIK’TAN DAVET

Üniversite tercihi yapacak öğrencileri Tercih Danışmanlığı Günleri’ne davet eden Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla ücretsiz eğitim verdiğimiz Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu’nda düzenleyeceğimiz Tercih Danışmanlığı Günleri, 25 Temmuz’da başlıyor. Danışmanlık hizmetimizden ücretsiz yararlanarak, rehber öğretmenlerimizle birlikte puanınıza en uygun üniversitenin seçimini yapabilirsiniz. Üniversite tercihinizi yapmak için sakın geç kalmayın” dedi.

Gaziemir Belediyesi’nin sunduğu bu hizmet, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için büyük bir fırsat oluşturuyor. Eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak, öğrencilerin geleceklerini en iyi şekilde planlamalarına yardımcı oluyor.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme