Gaziemirli Melisa, Kick Boks Dünya Şampiyonu oldu

Gaziemirli sporcu Melisa Kafalı, Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası'nda +70 kg K1 Style kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Şampiyonun dönerken karşılandığı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Belediye Başkanı Ünal Işık, “Ülkemizin gururu oldun, göğsümüzü kabarttın. Seninle gurur duyuyoruz, şampiyon” şeklinde konuştu.

Küçük yaşlarda başladığı kick boks kariyerinde pek çok derece elde eden Melisa Kafalı, Budapeşte'de düzenlenen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etti. 65 ülkeden 3 bin 12 sporcunun yarıştığı turnuvada +70 kg K1 Style kategorisinde birincilik elde ederek dünya şampiyonu oldu.

Gaziemirli Melisa, Kick Boks Dünya Şampiyonu olduGaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Melisa Kafalı ve Milli Takım Antrenörü İbrahim Yunus Kurt'u havalimanında karşıladı. Törene CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Melisa Kafalı’nın babası Murat Kafalı ve yakınları da katıldı.

Belediye Başkanı Işık, "Elde ettiğin başarıyla göğsümü kabarttın, ilçemizin ve ülkemizin gururu oldun" diyerek, “Gaziemirli sporcumuz Melisa’nın kazandığı şampiyonlukla bir kez daha gururlandık. Dünya Şampiyonu Melisa, adını altın harflerle tarihe yazdırdı. Bugüne kadar kazandığı başarılara, dünya şampiyonluğunu da ekleyerek bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşatan Melisa’ya başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca, sporcumuzun başarılarında büyük emeği olan Milli Takım Antrenörü İbrahim Yunus Kurt’u da yürekten kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme