Gazilere özel masanın kurulacağı duyuruldu

İzmir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Orhan Aydın, Balçova'da yaşayan gazilerle birlikte Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Başkan Yiğit, gazilerin taleplerine yanıt verecek ve sorunlarına çözüm üretecek bir masanın kurulacağını açıkladı.

Gazilere özel masanın kurulacağı duyuruldu

Başkan Yiğit, bu masanın, gazilere yönelik sorunların hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesini sağlayacağını vurguladı. Yiğit, “Bizler de o masanın gönüllü birer üyesi olacağız. Her zaman sizlerin her sorununda yanınızda olacak, çözümü için elimizden geleni yapacağız. Sizler bu ülke için canını, gözünü kırpmadan ortaya koyan çok kıymetli büyüklerimizsiniz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

İzmir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Orhan Aydın, Başkan Yiğit’in yaklaşımından memnuniyet duyduklarını belirtti. Aydın, gazilerin ülkenin değerli bir parçası olarak görülmesi gerektiğini vurgulayarak, politika üretenlere tüm gaziler adına teşekkür etti. Ayrıca, Başkan Yiğit'in çalışmaları hakkında bilgi verdiği belirtilerek, bu tür girişimlerin gazilerin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme