• Haberler
  • Yaşam
  • Gece sürün, kırışıklıklar ütülenmiş gibi olsun

Gece sürün, kırışıklıklar ütülenmiş gibi olsun

Gece sürünce kolajen etkisini 2 kat artırıyor! Tek bir damlası kırışıklıkları ütü gibi düzleştiriyor

Genç bir cilde sahip olmak herkesin hayâli. Ancak yaş ilerledikçe ve vücutta kolajen üretimi azaldıkça ciltteki yaşlanma belirtileri gözle görülür hale gelir. Cildin kırışmasını engellemek, derin kırışıklıkları yok etmek için düzenli olarak bir bakım rutinine uymak şart. Bazı doğal yöntemler var ki cilt bakımında pahalı ürünlerden bile daha çok etki ve fayda gösterebiliyor. İşte kolajen desteği sağlayan ve cilde gençlik aşılayan en etkili doğal yöntemler...

Son yıllarda cilt bakım rutinine doğal yağları eklemek çok popüler hale geldi. Bazı doğal yağlar hücre yenilenmesine destek olarak cildi adeta bebek gibi kusursuz hale getiriyor.

Vitamin ve mineral kaynağı olan bu yağlar, kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. Kuru, karma ve yağlı cilt tipine sahip olanların kullanabileceği bu yağlar cilt kusurlarını da ortadan kaldırıyor.

Cildinizde zamanla azalan kolajen üretimi ciltte yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olur. Cilt elasktik yapısını kaybeder. Kırışıklıklar, ince çizgiler ve sarkma problemi belirgin hale gelir.
 

Bakmadan Geçme