Gediz Coşkun: Malkara’da ‘değişim’ yapacağız

Malkara'da sosyo kültürel faaliyetler yok denecek kadar az olduğunu söyleyen Coşkun' Eskiden Malkara'da yaşam kalitesi daha...

Malkara’da sosyo kültürel faaliyetler yok denecek kadar az olduğunu söyleyen Coşkun” Eskiden Malkara’da yaşam kalitesi daha yüksekti, festival ve panayırlar düzenlenirdi. Kültür sarayındaki sinemaya Keşan’dan insanlar gelirdi. Şu anda ise Keşan’a ve Süleymanpaşa’ya her geçen gün göç veriyoruz. Biz bu göçü engellemek için gerek iş gerekse sosyo kültürel alanda ciddi çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

Haber
Otopark sorunlarına da değinen Coşkun” Malkara’da ciddi bir otopark sıkıntısı var. Şehir içinde araç park edecek yer yok. Ayrıca ağır vasıta park problemimiz var. Eski otogar alanı minibüslerden ve tırlardan geçilmiyor. Biz göreve gelirsek Erenler mahallesinde top sahasının olduğu bölgede hazinenin yeri var. Oraya güvenlikli ağır vasıta parkı yapmayı düşünüyoruz. Bunun için projelerimiz çalışmalarımız hepsi hazır “ şeklinde konuştu.

Haber
Tekirdağ halkının kanayan yarası su sorunlarına da değinen Coşkun” Türkiye’nin en pahalı suyunu Tekirdağ halkı kullanıyor. TESKİ’de ciddi sıkıntılar var. Daha önce içme suyu olarak Kadıköy ve Ahmetpaşa’da hiçbir sorun yoktu. Büyükşehir yasası ile iş TESKİ’ye geçince baştan aşağıya bir sıkıntı oldu. Su kuyuları genişletilmediği ve ishale hatları yenilenmediği için ciddi problemler oluştu. Tüm bu sorunları çözmek içinde değişim şart ” İfadelerini kullandı.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme