Geleceği aydınlık bir Amasya

Amasya belediye başkanlığı görevini bıraktıkdan sonra milletvekili adayı olmasının ardından kentten sürekli destek gördüğünü söyleyen Mehmet...

Geleceği aydınlık bir Amasya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amasya belediye başkanlığı görevini bıraktıkdan sonra milletvekili adayı olmasının ardından kentten sürekli destek gördüğünü söyleyen Mehmet Sarı, “Herkese karnesini sormanız lazım. Amasya belediye başkanlığı yaptığım dönemde devletin ana kurumlarında bir lira delikli para yardım almadım. Vermediler çünkü. Oradan yardım alabilmek için musluğun başında olmak lazım. Musluğu açıp Ankara’nın imkanlarını Amasya’ya transfer edebilmek lazım” dedi.

 

“70 gün içme suyu ücreti almadık”

 

70 gün boyunca ücretsiz bir şekilde olduğunu, diğer günler de tonunun 1 liradan olan içme suyundan elektrik üretimi sağlayan MHP milletvekili adayı Sarı, Ramazan ayında 40 gün, Kurban Bayramının olduğu ay 30 gün olmak üzere senede 70 gün içme suyu ücreti almadık. Diğer günlerde de Amasyalı tonu 1 liradan su içiyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Şimdi 14 Mayıs teşekkür zamanıdır” şeklinde konuştu.

(İHA)

(PY)

 

Bakmadan Geçme