• Haberler
  • Gündem
  • Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, deprem bölgesinde bayram namazı kıldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, deprem bölgesinde bayram namazı kıldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı’nı Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde deprem bölgesinde geçirdi. Davutoğlu, Fatih...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, deprem bölgesinde bayram namazı kıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı’nı Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde deprem bölgesinde geçirdi. Davutoğlu, Fatih Millet Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Ancak, bu yıl bayramı hüzünle idrak ettiklerini söyleyen Davutoğlu, iki ay önce yaşanan büyük depremin neredeyse her haneye, yüreğe bir ateş düşürdüğünü belirtti.

Davutoğlu, deprem bölgesinde bayram geçirmeye karar vererek Nurdağı’na ikinci kez gittiğini ifade etti. Buradaki insanların metanetini, sabrını ve dirayetini defalarca gördüğünü ve onur duyduğunu belirten Davutoğlu, büyük bir acı yaşandığını vurguladı.

Konuşmasında, “Bugünler, milletlerin sınav ve imtihan günüdür. Omuz omuza vereceğiz, bütün bu engelleri aşacağız. Bütün bu karşı karşıya kaldığımız zor zamanları hep beraber aşacağız” diyen Davutoğlu, depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme