Gelsin Hayat Bildiği Gibi, bu hafta yayınlanacak mı?

  Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktayken, Sadi’nin ‘baba’ kelimesini duymasıyla yaşadığı sevinç...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, bu hafta yayınlanacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktayken, Sadi’nin ‘baba’ kelimesini duymasıyla yaşadığı sevinç ve bu sevinci paylaştığı Songül’le arasındaki anılar canlanacak. Songül ise hamilelik sürecindeki aşerme ataklarıyla mücadele ederken, Sadi’nin ona yardım etmek istemesi ve aşerdiklerini saklamaya çalışması dikkat çekecek.

Öte yandan, Sadi’nin Mert ile yapamadıklarını yapmaya karar vermesiyle okulda herkes aralarındaki durumu öğrenecek. Araz ise annesini dövdükten sonra onu kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Servet’in hedefi artık sadece tek bir kişi değildir. Sadi ise yılan ekibinden biriyle buluşmak için yola çıktığında Servet’in tuzaklarıyla karşılaşacak. İşler Sadi Payaslı için hiç beklemedikleri bir şekilde ilerleyecektir.

Bu gelişmelerle dolu yeni bölümde izleyicileri bekleyen heyecan ve sürprizler, dizinin sadık takipçilerini bir kez daha ekran başına kilitleyecek.

 

Bakmadan Geçme