• Haberler
  • Yerel
  • Gençler 19 Mayıs’ta Bayraklı sahilinde buluşacak

Gençler 19 Mayıs’ta Bayraklı sahilinde buluşacak

Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yine coşkulu etkinliklerle kutlayacak. Program, Cuma...

Gençler 19 Mayıs’ta Bayraklı sahilinde buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yine coşkulu etkinliklerle kutlayacak. Program, Cuma günü Bayraklı sahilinde gerçekleştirilecek ve zumba, ayak tenisi, futbol, basketbol, tekvando, güreş gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, tüm yaş gruplarından insanları eğlenceli etkinliklere davet etti.

Gün boyu renkli etkinlikler yapılacak

Bayraklı Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde 19 Mayıs Cuma günü Bayraklı Sahili, çeşitli renkli spor müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Zumba gösterisi, ayak tenisi, halat çekme, corn hole, turnuvaları, step board gösterisi, çember atma yarışması, anne-çocuk voleybol, baba-oğul futbol, tekvando, güreş ve basketbol turnuvaları, ilçe sakinlerine keyifli anlar yaşatacak. Gençler saat 13:00’te başlayacak kutlama etkinlikleri boyunca renkli görüntüler oluşturacak.

Haber

Büyük coşkuya davet var

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ulusal bayramlarımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da Bayraklı’da büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında binlerce genç ve ailesini Bayraklı sahilinde bir araya getiriyoruz. Herkesi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Aslı Özkaya

Bakmadan Geçme