Gençler için macera parkuru

Fuarda gün boyu macera parkurundan konserlere, spor turnuvalarından film gösterimlerine sayısız etkinlikte gönüllerince eğlenen gençler, yüksek...

Fuarda gün boyu macera parkurundan konserlere, spor turnuvalarından film gösterimlerine sayısız etkinlikte gönüllerince eğlenen gençler, yüksek fiyatlı etkinliklere sadece 5 TL’ye girebildikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kentin simgesi İzmir Enternasyonal Fuarı, 92’inci yılında gençleri Kültürpark’ta buluşturdu. İzmir’in “2026 Avrupa Gençlik Başkenti Finalisti” olmasına özel “gençlik” teması ile 1-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen dev fuar, gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın farklı alanlarında daha etkin bir rol üstlenmelerini teşvik edecek çok sayıda etkinliğe sahne oluyor.

GENÇLİK ALANI

Fuarda bu yıl özel olarak hazırlanan gençlik alanında, gençlik sivil toplum kuruluşları, İzmir Büyükşehir Belediyesinin gençlik çalışmalarıyla ilgili birimleri, spor kulüplerinin stantları yer alırken macera parkuru, zipline, müzik ve dans gösterileri, drama etkinlikleri, bilgi yarışmaları, ünlü sporcuların söyleşileri, sokak basketbolu gibi birçok etkinlik düzenlendi. Fuarın açıldığı ilk saatlerden itibaren fuar alanını dolduran gençler, gün sonunda ise konserlerde gönüllerince eğlendi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme