Genel Başkan'dan katılım talimatı geldi

Ankara çıkarmasının ikinci gününde de ziyaretlerini sürdüren Başkan Mustafa İduğ, çalışmaları vites büyüterek, artırarak sürdüreceklerini söyledi

Genel Başkan'dan katılım talimatı geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte yaptığı Ankara çıkarmasının ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. Görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları ve tamamlanan projeleri anlattı.

Sunumun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İduğ, “Projelerimizi hayata geçirirken Genel Başkanımızın ortaya koyduğu vizyon ve yaptığı öneriler daha doğru ve anlamlı sonuçlar almamızı sağlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı Cumhuriyetimiz’in 100’üncü yılında vites büyüterek, arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel yönetimlerin halkla doğrudan ilişkisinin önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde katılımın en üst düzeyde olması için başta üniversite öğrencileri olmak üzere gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Başkan İduğ ve Bornova heyeti Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP Genel Başkan yardımcılarını da ziyaret etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme