Gıda ürünlerinde denetim seferberliği sürüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimi seferberliği kapsamında Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçede...

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimi seferberliği kapsamında Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan denetimler devam ediyor. Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda maddesi satan işletmeler denetlendi. Torbalı’daki denetimlerde bazı işletmeler uyarılırken, ayrıca işletmeler bir kez daha korona virüs hakkında da bilgilendirildi.  Ekipler buradaki iş yerinde ürünlerin hijyen koşullarını, ürünlerin gramajlarını ve iş yeri evraklarını da inceledi.

Denetim seferberliğinin yıl boyunca yapılacağı 2024 yılında bu anlamda rekor kırılacağı öğrenildi. Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlçe müdürlüğümüz kontrol görevlilerince gıda kontrolleri yapıldı. Sağlığımız açısından gıda ürünleri alırken kontrollü olalım. Herhangi bir durumda alo 174 şikayet hattımıza bilgi verelim. Denetimlerimiz sıklıkla yapılmaya devam edilecek” ifadeleri kullanıldı.

 HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme